Saltar al contenido

Del 29 de setembre a l’1 d’octubre de 2022

IKF U21 European Korball Championship 2022

Zona Esportiva de Can Jofresa, Terrassa

La Federació Catalana de Korfbal us dóna la benvinguda al Campionat d’Europa Sub-21 de Korfbal 2022. Aquest és un torneig oficial de seleccions organitzat en col.laboració amb la Federació Internacional de Korfbal (IKF), que se celebrarà del 29 de setembre a l’1 d’octubre a la Zona Esportiva Municipal de Can Jofresa de Terrassa.

Últimes notícies: Cròniques diaries (IKF) | Cròniques diaries (FCK) | Sopar i festa de comiat | Programa d’activitats | Entrevistes | Roda de premsa

Foto: Marco Spelten

El millor torneig per descobrir les properes estrelles del korfbal

La majoria dels jugadors participants en aquest torneig formen part dels millors equips de clubs dels seus països. L’espectacle està assegurat!

Una gran ciutat acollirà aquest Campionat d’Europa

Terrassa és una de les ciutats més importants, potents i històriques properes a Barcelona (35′ en cotxe), amb molts llocs històrics i tot tipus d’activitats d’oci i cultura. Descobreix-la!

Foto: Marco Spelten

El 1r Campionat d’Europa Sub-21 de Korfbal després dels confinaments per la pandèmia

Les mascaretes no són obligatòries als pavellons esportius. Només als hospitals i al transport públic cal protegir-se la boca i el nas per evitar la propagació del virus de la covid-19.

Has sentit parlar del korfbal?

Aquest és l’esdeveniment perfecte per descobrir aquest fascinant esport mixt. A qualsevol nivell, ja sigui en partits internacionals de korfbal o nens i nenes jugant al pati, aquesta és una activitat en la què els dos sexes juguen junts en condicions completament d’igualtat i cooperació. Descobreix-lo!

Organitzadors

Col·laboradors i patrocinadors